MarathonteamKnokke-Heist

Privacyverklaring

1.Algemeen

Deva Marathonteam Knokke-Heist hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens.

In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om je privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Deva Marathonteam Knokke-Heist houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (ook gekend als GDPR). 

Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • je persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in deze Privacyverklaring;

  • verwerking van je persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;

  • vragen om je uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van je persoonsgegevens;

  • passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van je persoonsgegevens gewaarborgd is;

  • geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;

  • op de hoogte zijn van je rechten als betrokken persoon omtrent je persoonsgegevens, je hierop willen attent maken en deze willen  respecteren.

    Als Deva Marathonteam Knokke-Heist zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van je persoonsgegevens. Indien je na het doornemen van onze privacyverklaring, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via onderstaande contactgegevens:

    Deva Marathonteam Knokke-Heist

    Zetel:  Driehoeksplein 1  8300 Knokke

    Emailadres:michelghys@gmail.com

2.Waarom verwerken wij persoonsgegevens?

Je persoonsgegevens worden door Deva Marathonteam Knokke-Heist verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden en rechtsgronden:

              Om te kunnen deelnemen aan de activiteiten van Deva Marathonteam Knokke-Heist en afsluiten

              van een verzekering (uitvoering overeenkomst)

  • Het versturen van nieuwsbrieven en uitnodigingen. (gerechtvaardigd belang)

  • Het bekomen van subsidiëring door de overheid (wettelijke verplichting)

3.Welke gegevens verwerken we?

Wij kunnen  de volgende persoonsgegevens van je vragen, opslaan, verzamelen en verwerken   :

  • Identificatiegegevens : naam, voornaam, adres, telefoonnummer, e-mail

  • Identiteitsgegevens uitgegeven door overheid : identiteitskaartnummer

  • < >

    Persoonlijke kenmerken : geslacht, geboortedatum, geboorteplaats, nationaliteit

4.Wie verwerkt de gegevens?

De gegevens worden verwerkt door volgende externe organisaties

  • Bestuursleden van de vereniging

  • Sporta :sportfederatie en verzekeraar

  •  

5.Verstrekking aan derden

De gegevens die je aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinde

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan verwerkers (andere partijen) dan diegene waarmee we een verwerkersovereenkomst hebben afgesloten.

Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van je persoonsgegevens te waarborgen.

Verder zullen wij de verstrekte gegevens niet aan derden doorgeven tenzij dit wettelijk verplicht en/of toegestaan is, zoals bv. in het kader van een politioneel of gerechtelijk onderzoek.

Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien je ons hier toestemming voor geeft.  Deze toestemming kan ten allen tijde ingetrokken worden, zonder dat dit afbreuk doet aan de rechtmatigheid van de verwerking voor de intrekking daarvan.

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen die gevestigd zijn buiten de EU.

6.Minderjarigen

Wij verwerken alleen persoonsgegevens van personen jonger dan 18  jaar indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder of wettelijke vertegenwoordiger.

7.Bewaartermijn

Deva Marathonteam Knokke-Heist  bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist. Deva Marathonteam Knokke-Heist verbindt zich ertoe de gegevens tot 5 jaar na het laatste gebruik bij te houden om heraansluiting te vergemakkelijken .

8.Beveiliging van de gegevens

Volgende passende technische en organisatorische maatregelen zijn genomen om persoonsgegevens te beschermen tegen onrechtmatige verwerking:

Alle personen  die namens Deva Marathonteam Knokke-Heist  van je gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.

  • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;

  • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens

9.Je rechten omtrent je gegevens

Je hebt recht op inzage, kopie, aanpassing of het wissen van de persoonsgegevens die wij ontvangen hebben.  Via het hoger vermeld adres kun je hier ons hiervoor contacteren. 

Tevens kunt je bezwaar indienen tegen de verwerking van je persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers.

Ook heb je het recht om de verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan jezelf of in jouw opdracht direct aan een andere partij. Wij kunnen je vragen om je te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

10.Klachten

Mocht je een klacht hebben over de verwerking van je persoonsgegevens dan vragen wij je hierover direct contact met ons op te nemen.

Je hebt altijd het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA):

Drukpersstraat 35

1000 Brussel

https:// www.gegevensbeschermingsautoriteit.be

11.Wijziging privacyverklaring

Deva Marathonteam Knokke-Heist  kan de privacyverklaring steeds wijzigen.  De laatste wijziging gebeurde

Op 24/05/2018

Varia

Immo Deva

De NV Immo Deva werd in 1981 opgericht door Johan en Céline DEroo – VAnde Velde. "Immobiliën in vertrouwen" reeds 30 jaar ons streefdoel en motivatie.

Immo Deva is steeds een hoogst vertrouwelijke en sterke speler geweest in de vastgoedmarkt te Knokke-Heist. Ze realiseerde in die tijdspanne meer dan 250 nieuwbouwresidenties en werkt samen met verschillende gerenommeerde architecten en promotoren.

www.deva.be